InduFace ApS INDUSTRIELEKTRONIK

Firmaprofil

Produkter

Kort

Læs om virksomheden og om hvad InduFace ApS kan tilbyde DIG.

Oversigt over klar til brug produkter udviklet af virksomheden.

Vi hjælper dig med at finde sikkert vej til virksomheden i Kr. Sonnerup.

Udvikling

InduFace ApS har igennem årene løst opgaver til mange brancher fra medico til energi-sektoren og har i den forbindelse arbejdet med digital-teknik, analog-teknik, switch-mode og microprocessorer. Til udviklingsarbejdet benytter vi et antal PC-baserede værktøjer. Til diagram-tegning benyttes OrCad og til print-layout benyttes Protel Win.

Produktion

Vi har udstyr til at producere prototyper, mindre print-serier og kabling. Ved større serier og ved komplekse produktionsopgaver benytter vi samarbejdspartnere indenfor elektronikmontage og tyndpladebearbejdning.

Test

InduFace ApS har et test-lab, hvor modeller opbygges og afprøves, og hvor færdige produkter kontrolleres. Desuden foretages test's via PC-baserede simulatorer, og vi bistår gerne med EMC-test hos f.eks. Delta.

Software

Når det gælder microprocessor-baseret udstyr har vi valgt at specialisere os omkring produkterne fra Microchip. Software dokumenteres med fyldige kommentarer i source-koden samt evt. via flow-charts. Vi har desuden udviklet en del PLC-programmer til Simatic og Mitsubishi.

Netværk

InduFace ApSer en lille virksomhed med høj fleksibilitet, men med begrænsede resourcer. For at eliminere begrænsningerne, har vi kontakt med en række andre mindre firmaer med forskellige specialer. Vi har desuden bred kontakt til komponent-leverandører, print-producenter, montage-firmaer og mekanik-leverandører.

InduFace ApS

Rugvangen 23, Kr. Sonnerup, DK 4060 Kr. Såby. Tlf: 46 49 20 31

Valid CSS! Valid XHTML 1.0!